Boost Vitamin Awards 2017
Brendi numër 1 për vitamina të meshkujve në Mbretërinë e Bashkuar!
Brendi numër 1 për suplemente në Mbretërinë e Bashkuar!
Brendi numër 1 për suplemente të shtatëzanisë në Mbretërinë e Bashkuar!

Produktet tona

Këtu mund ti gjeni produktet tona.

Produkte suplementare

Paisje mjekesore

Import

Distribucion

The first and ONLY vitamin company in history to receive the innovation award on two occasions

Bipharm

Bipharm është kompani private e cila merret me importimin, distribucionin dhe shitjen e produkteve farmaceutike dhe para-farmaceutike dhe të paisjeve mjekësore. E formuar ne vitin 2008 me të vetmin qëllim, shëndeti dhe mirëqenja e klientëve tanë, veprimtarinë tonë kemi shtrirë tashmë edhe në shitjen online, në mënyrë që produktet të jenë vetem një klikim larg klientit.

Na Kontaktoni!

 

 

Ahmet Krasniqi 8

Pristina , Kosovo 10000

038 712 011

bipharm2008@hotmail.com